You can buy this site: mail to

1 Aankoper (voltijds)

1 Aankoper (voltijds)

Zin in een hemelse job?  Dan ben jij misschien de m/v die wij zoeken!

Manna Foods (www.manna.be) is een dynamische, familiale KMO, die de laatste jaren een stevige groei heeft gekend en deze wil verder zetten. Wij bieden een  zeer uitgebreid sauzenassortiment aan voor de retail, food service, B-2-B en export en dit zowel onder het eigen Manna-merk als onder diverse private labelmerken. Kwaliteit staat voor ons voorop, in onze producten maar ook in het niveau van onze medewerkers. In een opbouwende familiale sfeer wordt er hard gewerkt aan de toekomst.  Om ons team te versterken zijn wij op korte termijn op zoek naar (m/v):

 

1 Aankoper (voltijds)

 

Functieomschrijving

Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige aankoopproces en zet je het aankoopbeleid van Manna Foods uit.   Je onderhandelt de aankoop van grondstoffen, hulpstoffen, diverse energiebronnen, transport, …  Ter voorbereiding analyseer je de verschillende markten, detecteer je achterliggende mechanismen en screen je leveranciers op hun leveringstermijnen, leveringsbetrouwbaarheid, kwaliteit, prijs, …

Je bouwt constructieve relaties op met alle leveranciers en je sleept steeds de allerbeste voorwaarden uit de brand.  Je zoekt permanent naar alternatieven om het inkoopproces verder te optimaliseren en je stuurt de collega’s aan die de aankopen administratief beheren (orders plaatsen, leveringen opvolgen e.d.).  Intern sta je in nauw contact met diverse afdelingen, zoals sales, productieplanning, R&D, …  Je kan over diverse afdelingen heen projecten tot een goed einde brengen qua timing én resultaat.  Je woont bij voorkeur in de regio.  Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

 

Profiel

  • Je hebt met succes een hogere economische opleiding gevolgd (T.E.W., Handelswetenschappen, …) en je hebt enkele jaren inkoopervaring.  Ervaring in de voedingssector en/of in een productieomgeving is een bijkomend voordeel.
  • Je bent uiterst gedreven, resultaatsgericht en je werkt proactief.  Je bent van nature integer ingesteld.
  • Je hebt een stevig analytisch inzicht en bent cijfermatig sterk
  • Out-of-the-box denken en met innovatieve ideeën op de proppen komen ligt je wel.
  • Je bouwt professionele relaties op in het kader van een lange termijn visie
  • Je bent in staat om een strategische (aankoop-)visie uit te werken
  • Dankzij je sterke communicatieskills en overtuigingskracht ben je een te duchten onderhandelaar.   Je kan je zowel mondeling als schriftelijk vlot uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans. Kennis van Duits en/of Italiaans is een troef.
  • Je bent een no-nonsense ingesteld persoon en een 9-to-5 mentaliteit is je onbekend.

 

Aanbod

Bij Manna Foods kom je terecht in een bedrijf waar fun, openheid, ondernemingszin, klantgerichtheid, kwaliteit en efficiëntie de key-waarden zijn. Naast een voortdurende coaching bieden wij een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen en de nodige tools om je job performant te kunnen uitoefenen: een bedrijfswagen, tankkaart en gsm.

Solliciteer hier

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.